Bokslee 5, Heerenveen

Gratis verzending boven 75 euro

Auto Laten Wrappen?

Geef jouw auto een nieuw kleurtje of net de final touch!

Carwrapping is een techniek die veel wordt gebruikt om auto’s te stylen in ieder gewenst uiterlijk. Door middel van speciale folies kan u auto in zeer korte tijd een compleet Met een carwrap krijgt u auto een compleet nieuwe look, wij kunnen uw auto wrappen in elke gewenste kleur. Matte, hooglans en metallic folies de mogelijkheden zijn enorm.

Wij werken uiteraard met de beste folies uit de markt die zowel zorgen voor een prachtige nieuwe look als ook voor bescherming van het huidige lakwerk. De levensduur van een carwrap bedraagt gemiddeld vijf tot zeven jaar. Uiteraard kan een carwrap weer veilig verwijderd worden. Een carwrap biedt enorm veel mogelijkheden. Dankzij de hoge kwaliteit folie is deze nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk. U kunt natuurlijk kiezen voor een full wrap maar ook gedeeltelijke wraps zijn hip tegenwoordig. Een aantal voorbeelden zijn het:

  • Dak wrap ( alleen het dak in een andere kleur)
  • Striping
  • Chrome delete ( chromen sierlijsten zwart maken)
  • Grill color change
  • Spiegelkappen
  • 2 tone ( helft van de auto een andere kleur
  • Logo’s

Er zijn talloze voorbeelden en kleurencombinaties mogelijk. Wilt u uw auto stylen en wilt u uw onderscheiden met u auto? Kies dan voor de professionele opties die dw car care te bieden heeft. Met behulp van de prachtige folies die er verkrijgbaar zijn kunnen wij iedere look creëren. Omdat iedere auto anders. De prijs van het carwrappen hangt af van de folie die u wenst en het type auto en daarom kunnen wij geen richtprijs geven en werken wij met offertes
op maat. Carwrapping is maatwerk dus voor het beste advies kunt u het beste contact met ons opnemen.

Gratis verzending

Orders boven de 75 euro

Biologische producten

100% biologisch afbreekbaar

100% Veilig afrekenen

betaal met iDeal / MasterCard / Visa